Visokogradnja

Visokogradnja

Iskustvo MIB proinga od preko 20 godina u izvođenju građevinskih radova na objektima visokogradnje ogleda se kroz broj izgrađenih, dograđenih, rekonstruisanih i saniranih objekata različitih namena i funkcija u šta spadaju: porodične kuće, stambene zgrade, proizvodne i poljoprivredne hale, poslovni objekti, hoteli, apartmanska naselja, benzinske pumpe, kao i mnogi drugi objekti. Do sada je izgrađeno više stotina takvih objekata ukupne kvadrature od preko 500 000m2. Objekti koji su građeni su različitih konstruktivnih sklopova, spratnosti i površina. Na objektima visokogradnje MiB proing izvodi sve vrste građevinskih radova, od grubih građevinskih radova do završnih građevinskih radova, koji se izvode pracijalno ili po sistemu “ključ u ruke”. Koriste se savremene tehnologije i metode gradnje objekata čime se podiže kvalitet i trajnost objekta.
Građevinska operative MiB proinga sastavljena je od iskusnih inženjera, tehničara i gradjevinskih radnika različitih profila koji su spremni da ogovore na sve Vaše zahteve.
Pored navedenih usluga izvođenja u oblasti visokogradnje, MiB proing pruža i usluge projektovanja, razrade detalja i radioničkih crteža objekata u izgradnji. Takođe se pružaju i usluge održavanja objekata kao što su: zamene krovnog pokrivača, unutrašnje i spoljašnje stolarije, hidrozaštita temelja i zidova, molerski i fasaderski radovi.

IZVEDENI OBJEKTI

OBJEKTI TOKOM GRADNJE

Najviši kvalitet radova!